Hoppa till sidans innehåll

Navigering

Du är här: Kungälvs kommun > Uppleva - evenemangskalender > Anmäl till evenemangsguiden

Anmäl till evenemangsguiden

Inför våren 2015 ger Kungälvs kommun ut UPPLEVA - kommunens egen evenemangskalender. Vi förbehåller oss rätten att redigera det material ni skickar in i formuläret. Vi gör även ett urval och kan därmed inte garantera att allt ni skickar in finns i den tryckta kalendern. Tänk på att formulera dig så kort, koncist och tydligt som möjligt för att öka chansen att komma med! UPPLEVA kan hämtas på exempelvis bibliotek, samlingslokaler från mitten av januari 2015.

Sista inlämningsdag för evenemangskalender är 16 november

Vill ni finnas med i kalendariet på kommunens hemsida och - vid evenemang på Mimers Kulturhus även på www.kungalv.se/mimerskulturhus - ska ni skicka in ifyllda uppgifter även till anders.jonsson@sodrabohuslan.com.

Skicka gärna bilder till infoevenemang@kungalv.se (jpg- eller tif-filer, gärna i upplösning 300 dpi). Ange tydligt i ditt mail vilket evenemang bilden/bilderna tillhör, till exempel genom att namnge varje bild med evenemangets rubrik/titel.

 

Aktuellt och relaterat

Den här sidan innehåller filer i formatet PDF…

…De flesta datorer och surfenheter som säljs idag levereras med förinstallerad programvara för visning av PDF-filer, men om du inte kan öppna filerna kan det hända att du själv måste ladda ner och installera en PDF-läsare. Behöver du hjälp, finns det mer information här