Nyhetsbrev för avfall, återvinning och VA

Nyhetsbrevet skickas ut sex gånger per år tillsammans med renhållningsfakturan. Den ena sidan tar upp aktuella renhållningsfrågor och den andra handlar om vatten- och avloppsfrågor i kommunen.

Senaste nyhetsbrevet

Här kan du läsa det senaste nyhetsbrevet som skickades ut tillsammans med din senaste faktura för ditt avfallsabonnemang.

Anmäl dig till digitalt nyhetsbrev

Renhållningsenheten vill så gärna nå fram till dig med information om allt spännande som händer inom avfallshanteringen i Kungälvs kommun. Nyhetsbrevet för avfallsfrågor skickas därför även ut som e-post.
Det digitala nyhetsbrevet innehåller extra material, så som länkar till bilder, filmer och länkar till olika läsvärda webbsidor. Där finns något för alla, oavsett om du bor i villa, lägenhet eller radhus!

Vill du också få renhållningens nyhetsbrev digitalt till din e-post? Fyll i ditt namn och din e-postadress nedan, så kommer nästa utskick att komma till den angivna e-postadressen. Du kan när som helst avregistrera dig från ytterligare utskick. Avregistrering gör du via länk som finns i varje nyhetsbrev.

 

  Sidan uppdaterades: