Barnskötare till Bemanningsenheten

Arbetsplatsbeskrivning

Bemanningsenheten försörjer förvaltningen med kompetenta vikarier då behov uppstår. Enheten sköter rekrytering och bemanning av vikarier inom Äldreomsorgen, Daglig verksamhet, Måltidservice, Lokalvård, Förskola samt Ensam kommande unga.

Arbetsbeskrivning

Du ersätter ordinarie medarbetare vid deras frånvaro. Du ska tillsammans med ordinarie medarbetare genomföra pedagogiskt arbete med barn enligt läroplanen och tillgodose barnens behov av utveckling och lärare.

Kvalifikationer

Du skall ha genomgått Barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du skall ha minst tre års erfarenhet av arbete med barn i de yngre åldrarna och vara väl förtrogen med läroplanen inom förskolan.

Bemanningsenheten är en enhet som med kort varsel ska kunna förmedla barnskötare till olika enheter inom kommunen. Det är därför viktigt att du som söker ska kunna hantera att samma dag få reda på arbetsplatsens placering. Du måste tycka om och se det som en utmaning att arbeta på nya arbetsplatser, samarbeta med nya kollegor och vara trygg i detta.

Eftersom tjänsten innebär att snabbt kunna bidra med en god arbetsinsats måste du kunna arbeta självständigt, vara stresstålig och ha förmåga att ta egna initiativ. Du måste förstå innebörden av att vara flexibel och ha ett gott bemötande.

Arbetet kan i samband med tunga lyft vara fysiskt påfrestande. Därför är det viktigt att du har god fysik. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift och ha god datavana. Du ska ha B-körkort och tillgång till egen bil.

Vi ställer stora krav på dig som skall jobba i bemanningsenheten och i gengäld erbjuder vi dig omväxlande, utmanande och utvecklande arbetsuppgifter!

Meriterande är att ha erfarenhet el utbildning som undersköterska, måltidsbiträde eller stödassistent då dessa yrken finns hos oss i Kungälvs bemanningsenhet.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ansökan

Ansök senast: