Lärare i hem- och konsumentkunskap till Munkegärdeskolan åk 7-9

Arbetsplatsbeskrivning

Munkegärdeskolan är en 7-9 skola organiserad i 13 klasser fördelat på tre arbetslag. Totalt har vi äran att ansvara för ca 340 elevers lärande och utveckling. Skolans största tillgångar är våra goa elever och den fantastiskt engagerade personal som finns runt omkring dem. Vår vision är ”Munkegärdeskolan, en trygg skola med ett öppet klimat där alla stimuleras att nå så långt som möjligt”. Just nu arbetar vi systematiskt med kollegialt lärande inom bedömning för lärande, tillsammans med GR-utbildning. Allt för att skapa de bästa förutsättningarna för gott lärande för alla Munkegärdeskolans elever.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en lärare i hem- och konsumentkunskap som vill vara en del av vår fina skola och utveckla den tillsammans med oss.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i hemkunskap, gärna i kombination med ett annat ämne. Du förväntas ha goda ämneskunskaper utifrån Lgr 11 men också vara skicklig i ditt sätt att fånga eleverna. För att trivas hos oss behöver du ha en positiv elevsyn, vara duktig på att skapa goda relationer samt brinna för att utveckla elevers lärande utifrån de möjligheter och utmaningar som finns. Du förväntas vara väl förtrogen med gällande styrdokument och ha en god digital kompetens. I tjänsten ingår också mentorskap. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid 80-100%
eller så snart som möjligt.

Ansökan

Ansök senast: