Leg. fysioterapeut/leg. sjukgymnast till Rehabenheten

Arbetsplatsbeskrivning

Rehabenheten ansvarar för rehabilitering i ordinärt boende, på vård och omsorgsboende, korttidsenhet samt inom habilitering på basnivå. Hos oss arbetar arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Enheten finns i Stadshuset, centralt i Kungälv med närhet till busshållplats. Kungälvs kommun befinner sig i ett expansivt skede och har uppmärksammats för sitt nyskapande arbetssätt i vårt nybyggda stadshus. Här arbetar vi i en aktivitetsbaserad kontorsmiljö med ett nytt tekniskt och IT-baserat arbetssätt.

Arbetsbeskrivning

Arbeta som fysioterapeut inom ansvarsområdet. Vi erbjuder dig stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter i ett positivt arbetsklimat. I arbetsuppgifterna ingår bedömning, behandling, utprovning och förskrivning av hjälpmedel, delegering samt handledning och utbildning av omvårdnadspersonal. Du arbetar mot personer både i ordinärt-, och på vård- och omsorgsboende samt på korttidsverksamhet. Arbetet är omväxlande, rörligt och självständigt, men kräver också ett nära samarbete med andra yrkeskategorier både internt och externt.

För oss är hälsoarbete viktigt och därför tillämpar vi rökfri arbetstid. Alla medarbetare erbjuds friskvårdsbidrag och motionslopp till reducerat pris.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. fysioterapeut/sjukgymnast med genuint intresse för verksamhetsområdet. Erfarenheter av liknande arbete är meriterande. Förflyttningsutbildning är önskvärt. Du skall ha god datorvana. B-körkort är ett krav.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: