Sommarvikariat undersköterskor/vårdbiträden

Arbetsplatsbeskrivning

Kungälvs kommun, beläget ca två mil norr om Göteborg, erbjuder en bred verksamhet med stor variation av yrken som möjliggör personlig och yrkesmässig utveckling. Vi har över 200 olika yrken alla med ett gemensamt uppdrag och ett gemensamt mål- att ge god service åt kommunens 43 000 medborgare.

Bemanningsenheten i Kungälvs kommun har som uppdrag att rekrytera kompetenta vikarier till verksamheterna äldreomsorg, förskola, daglig verksamhet, boende för ensamkommande ungdomar samt måltidsservice.

Intresserad av utmanande och utvecklade uppdrag?

Nu söker vi vårdbiträden eller undersköterskor för sommarvikariat till våra vård- och omsorgsboenden och hemtjänstgrupper. I kommunen finns tio hemtjänstgrupper och sju boenden belägna i olika delar av kommunen. Vi kan erbjuda dig ett sommarvikariat med möjlighet att påverka sysselsättningsgrad på mellan 50-100% där även helg- och kvällstjänstgöring ingår.

Vi erbjuder även sommarbonus till de vikarier som arbetar på schema under sommaren.

Arbetsbeskrivning

Som sommarvikarie inom äldreomsorgen i Kungälvs kommun ersätter du ordinarie personal som har semester. Du ansvarar för den dagliga omvårdnaden och erbjuder omsorg och service av god kvalitet till våra brukare. I praktiken innebär det att du hjälper brukaren i alla vardagliga sysslor som hon eller han behöver hjälp med.

Kärnan i arbetet är att se till brukarnas trygghet och att möta deras individuella behov med engagemang och omtanke. Detta är arbetet för dig som vill göra skillnad för människor varje dag!

Kvalifikationer

Du ska ha fyllt 18 år när semestervikariatet börjar. Du har gymnasiekompetens samt gärna några månaders arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet av omvårdnadsarbete är det meriterande, men är inget krav.

Då dator används som ett arbetsredskap är det nödvändigt att du har god datorvana. I dina arbetsuppgifter ingår att dokumentera och kommunicera med olika parter vilket kräver att du har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift.

Då arbetsplatsen i många fall är förlagd till olika delar av kommunen ser vi körkort och tillgång till bil som meriterande, men inget krav, även erfarenhet av medicindelegering ses som meriterande.

Som person är du flexibel och har lätt för att skapa goda relationer, både med brukare och medarbetare. Du är trygg i dig själv och möter de utmaningar du ställs inför med stort engagemang. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Urval kommer ske löpande.

Ansökan sker enklast via http://www.kungalv.se/bemanningsenheten/

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Timavlönad 50 - 100 %
Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: