Timvikarier till Personlig assistans

Arbetsbeskrivning

Söker du ett varierande, meningsfullt och utvecklande arbete? Vi söker nu dig som vill arbeta extra som timvikarie inom personlig assistans. Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll, sovande jour och helg.

Som personlig assistent ger du den assistentberättigade stöd i allt ifrån fritidsaktiviteter till personlig omvårdnad. Med lyhördhet och omsorg stödjer du brukaren i vardagen och medverkar till goda levnadsvillkor och en meningsfull fritid utifrån brukarens behov och önskemål. Du samverkar med brukarens nätverk, övrig personal och andra samarbetspartners.

Som timvikarie täcker du upp vid sjukdom samt semester och du kommer därigenom att arbeta hos flera olika brukare. Våra brukare är i varierande åldrar och har olika funktionsnedsättningar, varav det finns personer med mer omfattande omvårdnadsbehov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med människor, som har ett professionellt bemötande, är lyhörd, ansvarstagande och utför ditt uppdrag med brukaren i fokus. Då arbetet består av många möten med både brukare, närstående och andra yrkeskategorier är det av stor vikt att du har en positiv människosyn samt god samarbetsförmåga. Utöver det är du flexibel och har förmågan att ta egna initiativ och arbeta strukturerat.

Då en stor del av arbetsuppgifterna handlar om att kommunicera och dokumentera, krävs goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Om du är utbildad undersköterska eller har tidigare erfarenhet från arbete inom personlig assistans är det meriterande men inte något krav. Vi kommer istället lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav hos flera brukare.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde snarast. Urval och intervjuer sker fortlöpande.

Ansökan

Ansök senast: