Årets kungälvsbo prisas på nationaldagen

Nu är vårkänslorna här och snart är det återigen dags för årets Nationaldagsfirande i Kungälv! En folkfest med musik, underhållning och roliga aktiviteter för hela familjen.

Årets nyhet är utmärkelsen Årets Kungälvsbo, där kommunens invånare får vara med att både nominera och rösta fram vinnaren.

Det finns många fantastiska och engagerade människor i vår närhet som gör skillnad. Vi vill uppmärksamma alla vardagshjältar som på något sätt förändrar våra liv och gör Kungälvs kommun till en bättre plats att leva, arbeta och umgås i.

Känner du någon som gör det lilla extra för att förgylla din dag? En vän som ställer upp för alla i gänget, en dedikerad bibliotekarie eller sjuksköterskan som alltid är hjälpsam och glad?

Nominera Årets Kungälvsbo

Nominera den personen du tycker förtjänar att hyllas som Årets Kungälvsbo och hjälp oss lyfta fram kommunens hjältar.

Fyll i formuläret nedan och skicka in ditt förslag med en kort motivering innan den 30 april 2017. Därefter kommer fyra finalister att väljas ut av en panel av politiker och tjänstemän och publiceras på kommunens hemsida och Facebook-sida. Röstningen pågår fram till den 25 maj 2017.

På Nationaldagen kommer vinnaren att presenteras och tilldelas äran och ett pris.

Du måste fylla i fältet
Skriv ditt telefonnummer eller mailadress här

Du måste fylla i fältet
Skriv telefonnummer eller mailadress här