Nu kör vi igång med en ny kommunikationskanal - Chatt

Notera att denna artikel/nyhet är arkiverad. Hela eller delar av informationen i denna nyhet kan därför vara inaktuell eller felaktig.

- Chatten är ett resultat av ett förändringsarbete där medborgare har varit med i processen, säger Gun Zetterberg som leder projektet ”Förändra radikalt”. Förslag kom från våra medborgare om att vi behöver utveckla ett komplement till våra arenor när vi vill ha dialog, exempelvis med en chatt. Nu vill vi visa att vi lyssnar, säger Gun. Du kan läsa mer om projektet Förändra radikalt på  Sveriges Kommuner och Landstings (SKL:s) hemsida
Det kommer att finnas planerade chattar på fastställda dagar där du under en bestämd tid kan chatta om något särskilt ämne. Dessutom kommer chatten att aktiveras vid extraordinära händelser där vi vet att många är engagerade.

Chatta med oss 30/11 om flyktingmottagandet i Kungälv

Den 30 november är det premiär. Då kan du chatta med kommunens tjänstemän och politiker om flyktingmottagandet i kommunen. Chatten öppnar kl 18.30 och varar i en timma. I svarspanelen sitter vår kommunchef Magnus Gyllestad tillsammans med flera tjänstemän som är insatta i flyktingmottagandets olika områden.
- Vi har valt ämnet eftersom det är mycket aktuellt och engagerar många, säger Magnus Gyllestad som tror det kommer många frågor och synpunkter.
Du hittar chatten här och kan läsa mer om hur det går till och vilka regler som finns. Chatten leds av en moderator och frågor och svar kommer att vara tillgängliga på hemsidan efter avslutad chattomgång.