Nu är feriekorten på väg med posten - Håll utkik i din brevlåda

Dubblekolla att du fått kortet. prova kortet genom att använda det så snart som möjligt efter 1 juni. Sista chansen att rätta eventuella fel är 15 juni.

Kungälvs kommun har beslutat att ungdomar, från det året man fyller 13, till och med året man fyller 20, samt är folkbokförda i kommunen ska få möjlighet att åka gratis med kollektivtrafiken under jul- och sommarlov. Korten skickas ut under vecka 19. Håll utkik i brevlådan.

Var vänlig kontrollera att ditt namn och födelsenummer stämmer på kortet. Prova så snart du kan efter den 1 juni att ditt kort är aktiverat genom att visa kortet mot kortläsaren på någon av Västtrafiks bussar, spårvagnar, tåg eller färjor. Om uppgifterna inte stämmer på kortet: Mejla kollektivtrafik@kungalv.se med kortnr 2402.... Samt ditt barns namn och personnummer 10 siffror

Var och när gäller ditt Fritid Sommarlovskort?
Kortet gäller i hela Västra Götaland och i Kungsbacka kommun.
Du kan resa dygnet runt från och med 1 juni till och med 31 augusti.

Kortet är en värdehandling och ska förvaras därefter.
Förlorar du kortet före 15 juni kan du anmäla detta till Kundcenter,
e-post: kommun@kungalv.se eller telefon: 0303-23 80 00.
Kostnad för förlorat kort är 100kr och betalas vid uthämtning av det nya fritidskortet.
Observera! Förlorar du kortet efter 15 juni kan du inte få något nytt kort.

Om kortet är defekt och inte fungerar, hör av dig omgående till Kundcenter,
e-post: kommun@kungalv.se eller telefon, 0303-23 80 00.
Observera! Defekta kort som anmäls efter 15 juni kan inte hanteras.

Har du några frågor?
Har du frågor kan du mejla eller ringa till Kundcenter,
e-post: kommun@kungalv.se eller telefon: 0303-23 80 00.
Observera! Fram till och med den 15 juni 2017. Därefter upphör hanteringen av Fritidskorten för denna säsong.