Anmäl din förening och få nästa års pantpengar

Notera att denna artikel/nyhet är gammal. Hela eller delar av informationen i denna nyhet kan därför vara inaktuell eller felaktig.

Kungälvs Kommun har under året samlat in pantflaskor och pantburkar på Munkegärde återvinningscentral. Panten går till en sen tidigare utsedd välgörenhetsorganisation eller förening. Nu är det dags att byta förening.

Under året som gått har det varit föreningen Sportlife Kungälvs innebandy som hittills fått närmare 9000 kronor. Med december månad hoppas man nå över 10 000 kronor från pantinsamlingen.

För att få vara med i utlottningen ska din förening eller välgörenhetsorganisation

• Vara baserad i Kungälvs kommun
  • Inte vara vinstdrivande

I intresseanmälan ska du ange

Adressuppgifter
Organisationsnummer
Bank- eller plusgironummer där pengarna ska sättas in
E-post till kontaktperson
Telefonnummer till kontaktpersonen
Kort beskrivning av organisationen/föreningen som styrker att organisationen/föreningen är icke vinstdrivande och Kungälvs baserad.

senast den första december

Intresseanmälan skicka via e-post senast den 1 december 2017 till dan.gorga@kungalv.se

Intresseanmälningar som inkommer efter den 1 december eller som inte är kompletta kommer inte vara med i lottningen.