Vem är hon egentligen, mamman på vår hemsida?

Notera att denna artikel/nyhet är arkiverad. Hela eller delar av informationen i denna nyhet kan därför vara inaktuell eller felaktig.

Hon heter Josefine, är 25 år, kör en Cadillac 55:a och gillar att jobba med människor. Lilla Svea är 1,5 och är ännu ovetande om att hon är omslagsflicka på kommunens hemsida. Hon fanns helt enkelt på plats och passade in i önskemålen när hemsidan behövde en startsidebild.

- Det var ett roligt erbjudande, säger Josefine, jag tackade ja utan betänketid. Inte visste jag att det är så många som besöker kommunens hemsida. Då är det ju inte så konstigt att en och annan känner igen mig.

För så är det, flera personer har känt igen henne och tyckt att hon verkar bekant på något sätt.

- Roligast är det när någon av de gamla kommenterar det, säger Josefin som till vardags jobbar inom hemtjänsten i Kärna. Ett fint jobb, jag gillar att göra något bra för de som behöver, säger hon.

Josefine bor i Kungälv tillsammans med sambo och lilla Svea. På sin lediga tid blir det inte så mycket mer än att vara med familjen och kanske fixa till i lägenheten som de nyligen flyttat till.
- Vi har tapetserat, berättar Josefin, och det sägs ju pröva om en relation håller. Det gick bra men kanske mest för att jag höll mig undan.

Vi hoppas få fortsätta att använda Josefin och Svea som omslagsflickor. Kanske blir det i vinterskrud och senare i mer somrig omgivning. Eller tänk tanken att vi om många år ser Svea som tar studenten!

Text: Lena Johansson
Bild: Lena Lipkin