Tänd årets vinterbelysning med oss den 23 november

Om du tyckte om förra årets vinterbelysning i centrala Kungälv och utmed Västra gatan så kommer du inte att bli besviken i år. Den 23 november klockan 18:00 samlas vi på Västra gatan för att tända årets belysning.

-Nytt för i år är bland annat en matta av ljus högt över Västra gatan. Ljusslingorna kommer att följa gatans riktning istället för de mer traditionella girlangerna tvärs över, säger Anna Andersson projektledare för Årets stadskärna.

Mäktig kör och kommunledare inviger

Kommunfullmäktiges ordförande Elisabeth Mattsson (L) och kommunstyrelsens ordförande Miguel Odhner (S) kommer att vara på plats för att inviga belysningen. De ackompanjeras av kören Joyvoice som ställer upp med minst 130 sångare.

VAR: Västra gatan (vid Swedbank)
NÄR: 23 november klockan 18:00

Ökad trygghet

-Det blir inte bara mysigare utmed Västra gatan och i centrala Kungälv när vinterbelysningen tänds, en ökad känsla av trygghet är också nåt vi strävar efter, avslutar Anna Andersson projektledare för Årets stadskärna som därmed bjuder in alla som vill den 23 november klockan 18:00 att komma och njuta av den här högtidsstunden.