1:e vice ordförande i Kommunstyrelsen

Morgan Persson (UP) är kommunstyrelsen 1:e vice ordförande, född 1966.

Engagerade sig 2006 i kommunpolitiken för Moderaterna efter att ha varit yrkesverksam som officer under 20 år och genomfört två internationella insatser.

Morgan lämnade Moderaterna 2009 och bildade då Utvecklingspartiet som nu (2018) är kommunens tredje största parti.
Han har som politiskt aktiv varit ordförande för såväl Framtid- och Utvecklingsberedningen som Ekonomiberedningen, suttit i Kommunfullmäktige sedan 2007, Kommunstyrelsen sedan 2011 och har sedan 2015 varit ordförande för Kommunstyrelsens Samhällsbyggnadsutskott.

Morgan är särskilt intresserad av ledarskap, samhällsutveckling och stadsbyggnad samt på det personliga planet av LSS och de funktionshindrades situation.

Alla människor skall ges möjlighet att delta i samhället efter deras individuella förmågor.

Här finns högupplösta pressbilder på Morgan Persson (UP) för fri nedladdning och användning.

E-post: morgan.persson@kungalv.se
Adress, privat: Brunskär 180, 442 71 KÄRNA