Carbe med gäster – höstkonsert 2017

Carbe med gäster är tillbaka med en helt ny show - fullspäckad med fantastiska gästartister och varierade musikstilar! Allt under ledning av David Carbe tillsammans med det eminenta husbandet David Carbe Kvartett. Gästar konserten på Mimers Hus gör de fantastiska artisterna Sofia Källgren och Caroline Wennergren!

Carbe med gäster är tillbaka med en helt ny show - fullspäckad med fantastiska gästartister och varierade musikstilar! Allt under ledning av David Carbe tillsammans med det eminenta husbandet David Carbe Kvartett.

Gästar konserten på Mimers Hus gör de fantastiska artisterna Sofia Källgren och Caroline Wennergren!

Sofia Källgren är en av Sveriges mest folkkära artister. I över 20 år har Sofia turnerat och gjort konserter både i Sverige och utomlands. I Kina har hon varit många gånger de senaste åren där har hon turnerat samt släppt två skivor. Här i Sverige har hon medverkat i mängder av TV-program samt Rhapsody in rock, Stjärnklart, Julgalan m.m. Hon har samarbetat med symfoniorkestrar, stråkensembler, körer och artister som Tommy Körberg, Robert Wells, Peter Jöback, Orsa Spelmän och Jerry Williams för att nämna några.

Caroline Wennergren slog igenom i Melodifestivalen 2005 med låten “Different kind of love”. Med dunder och brak slog hon sig in i de svenska tittarnas hjärtan och därefter har hon turnerat runt i Sverige som solist och i flera storbandskonstellationer. Hon har turnerat med Diggiloo, framträtt i många olika TV-program och gjort sig känd för sin unika röst och sitt fantastiska scenspråk. Caroline sjunger i många olika genrer men kommer i sin absoluta rätt när hon ger sig in i jazzens spännande värld.

Konserten beräknas till ca 2,5 timmar inkl. paus.

 
Datum & tid: 30/9 kl 16.00
Plats: Mimers Hus Teater, Kungälv
Biljetter: www.carbemusik.se/biljettservice eller Mimers Café
 

 

Information

  • Genre: Evenemang Musik Konsert
  • Plats: Kungälv
  • Datum 30 september, kl 16:00
  • Telefon: 46-0303-404610