Carbe med gäster

Gästar David Carbe gör ingen mindre än en av Sveriges mest etablerade artister Jan Johansen, tillsammans med Hanna Boquist och Johan Frendberg. Allt under komp av David Carbe Kvartett. Mimers Hus Teater, Kungälv

David Carbe med gästartister är tillbaka för en helt ny konsert i Kungälv!

 Den 3 mars 2018 sätts en ny upplaga av "Carbe med gäster" upp på Mimers Teater i Kungälv.


Plats: Mimers Hus Teater, Kungälv
Datum: 3 mars 2018
Tid: 16.00
Biljetter: www.carbemusik.se/biljettservice
alt. Nortic tel.bokning nr. 0455-619700 (Ej via Mimers Café)

Gästar David Carbe gör ingen mindre än en av Sveriges mest etablerade artister Jan Johansen, tillsammans med Hanna Boquist och Johan Frendberg. Allt under komp av David Carbe Kvartett. Räkna med högklassig och varierad underhållning, från finstämt till svängigt och rockigt. Mycket välkomna!

Jan Johansen
Tack vare Se På Mej kom det stora genombrottet 1995. Det blev som bekant seger i Melodifestivalen och en tredjeplats i Eurovision Song Contest. Se På Mej låg på Svensktoppen i 30 veckor varav 15 av dem i topp. Debutalbumet sålde i 160.000 ex.

Sedan dess har Jan Johansen deltagit ytterligare tre gånger i Melodifestivalen som artist och dessutom en gång som låtskrivare i Norges motsvarighet till tävlingen. Dessutom har han hunnit medverka i musikaler, hyllningsturnéer till ABBA, Cornelis Vreeswijk och Ted Gärdestad, gjort en mängd gig och släppt tio album.

Vi är otroligt glada att ha med honom som gäst i Kungälv 3 mars!

 
Hanna Boquist
Sångerska och utbildad musikalartist vid Svenska Balattakademin i Göteborg. Sjungit mycket på olika konserter och event samt medverkat i flera musikaler. Med sin fantastiska röst och scenutstrålning sjunger hon allt mellan visa och jazz till schlager och musikal!

 
Johan Frendberg
Vokalist, gitarrist och trubadur. Mycket aktiv i musikbranschen som underhållare och artist. Johan kombinerar sitt fantastiska gitarrspel och sin röst på ett mycket unikt och trovärdigt vis. Har gjort succé med tolkningar av bl.a. "Anthem", "Stad i ljus" och "It's now or never".


David Carbe
David Carbe är en pianist, sångare och underhållare från Kungälv med meriter som gästspel i Rhapsody in Rock, TV-kapellmästare i BingoLotto, mängder av konserter tillsammans med Robert Wells, samarbeten med många välkända artister och egenarrangerade konserter i många olika städer. Carbe har genom sitt artisteri tilldelats ett flertal utmärkelser, bl.a. för sitt ”glädjefyllda musicerande” och ”sitt starka driv att föra vidare en musiktradition till nya målgrupper och generationer”.

David Carbe Kvartett består av

David Carbe - piano

Johan Walter - gitarr

Simon Johansson - bas

Jacob Linde - trummor

Information

  • Genre: Evenemang Musik Konsert
  • Plats: Kungälv
  • Datum 3 mars, kl 16:00
  • Telefon: 46-0303-404610