Sommarlov i Kungälv

I år finns massa roligt som du kan göra på ditt sommarlov. I vårt proppfulla sommarlovsprogram finns något för alla - besök en 4H-gård, Naturhistoriska museét eller AirHop! Delta i sommarläger, dagläger eller dagkollo. Testa på olika sporter såsom golf, rodd och friidrott.

Detta händer i sommar!

I år finns massa roligt som du kan göra på ditt sommarlov. Aktiviteterna vänder sig främst till dig från skolår 4 och uppåt och många är gratis att delta i. Du kan vara med på onsdagsutflykter, dagkollo, dagläger, läger med övernattning och olika idrottsaktiviteter.

Sommarlovsaktiviteterna arrangeras av ungdomsarbetare på enheten Trygga Ungdomsmiljöer och pedagoger från kulturenheten och biblioteket i Kungälvs kommun. Även några idrottsföreningar är med och erbjuder aktiviteter.

 

Onsdagsutflykter

Under sommaren finns åtta olika onsdagsutflykter du kan vara med på. Du kan bl.a följa med på badutflykt, hoppa trampolin, testa på golf, gå ner i en u-båt och massa annat skoj! Utflykterna är för dig i skolår 4-6 och du kan anmäla dig till hur många utflykter du vill!

Sista anmälningsdag har varit och det går inte längre att anmäla sig till onsdagsutflykter. 

 

Läs mer om onsdagsutflykter

 

 

Dagkollo

Dagkollo är två veckor fyllda med massa roliga aktiviteter. Det finns två dagkollo på olika platser, en vid hav och klippor och en vid sjö och skog. I år är det gratis att delta.

Sista anmälningsdag har varit och det går inte längre att anmäla sig till dagkollo.

Läs mer om dagkollo

 

Sommarläger

Följ med på sommarläger! Välj mellan hav och klippor, eller sjö och skog. Övernattning två nätter på lägergård och det blir grillning, bad och ett kul sommaräventyr!

Sista anmälningsdag har varit och det går inte längre att anmäla sig till sommarläger.

Läs mer om sommarläger

 

Dagläger

På Mimers Kulturhus anordnas dagläger under 5 dagar. Välj mellan att skapa film, slöjdmagi eller musik. Lär dig dansa, skriva eller göra serier. Välj en kurs eller flera - valet är ditt! Gratis lunch varje dag.

Sista anmälningsdag har varit och det går inte längre att anmäla sig till dagläger.

Läs mer om dagläger

 

 

Sommarboken på bibblan

Tre träffar där det pratas böcker och fikas. På första träffen tävlar deltagarna i BOK-OS! Gratis!

Läs mer om sommarboken och gör din anmälan

 

Idrottsföreningar

Testa på nya idrottsaktiviteter eller bli bättre inom någon idrott! Välj mellan golf, rodd och fotboll med mera.

Läs mer om idrottsföreningarnas aktiviteter och hur du gör din anmälan

  Sidan uppdaterades: