Guddeby – Lilla Risby

På den här sidan kan du följa arbetet med att bygga ut VA mellan Guddeby och Lilla Risby. Prenumerera på den här sidan genom att fylla i din e-postadress i den blå rutan.

Status: planering pågår
Projektör: WSP
Entrepenör: utses efter avslutad upphandling
Byggnation: anges när entreprenören utses
Byggprojektledare: Simon Samuelsson

2020-01-29

Välkommen till sidan om VA mellan Guddeby och Lilla Risby

Om du bor utmed den här sträckan, är fastighetsägare, markägare, entreprenör eller bara intresserad av utvecklingen i området så är den här sidan rätt för dig. Fyll i din e-postadress i den blå rutan så får du ett e-postmeddelande när sidan uppdateras. Många generella frågor och svar om utbyggnaden av VA finns listade här.  Byggprojektledare för sträckan Guddeby – Lilla Risby är Simon Samuelsson.

 

2019-03-08

Projektsidan skapad

På den här projektsidan kan du följa arbetet med att bygga ut VA mellan de två platserna i rubriken. Här kommer vi löpande att informera när något viktigt händer i projektet. Det kan exempelvis vara när en utredning är klar och när projektet går in i ett nytt skede. När själva bygget av ledningen är i gång kan informationen på den här sidan mer handla om saker som exempelvis påverkar framkomligheten i området. Glöm inte att skriva in din e-postadress i den blåa rutan på den här sidan. Då får du ett e-postmeddelande från kommunen när sidan uppdaterats med ny information.

  Sidan uppdaterades: