Aröd Etapp 3

På den här sidan kan du följa utvecklingen av VA-utbyggnaden i Aröd Etapp 3. Prenumerera på den här sidan genom att fylla i din e-postadress i rutan "Prenumerera på sidan".

Omfattning tid i projektering/utredning: september 2019 - februari 2021
Omfattning tid i byggnation:
januari 2024 - november 2025
Status: Projektering/utredning pågår.
Entreprenör: upphandlas efter genomförd projektering
Projektledare för VA utbyggnaden: Frida Löfvall

2020-11-24

Utredningar pågår

Under augusti gjordes ett platsbesök för att undersöka alternativa sträckningar. Det utreds nu hur ledningarna inom etappen ska dras.

 

2020-11-19

Välkommen till projektsidan för Aröd etapp 3 

Arbetet med att bygga ut VA i Aröd har nu kommit så långt att vi behöver skicka mer riktad information som gäller just dig i det här området. Zooma in till din fastighet i kartan och kontrollera att du tillhör den här etappen. Följ sidan genom att skriva in din e-postadress i rutan med rubriken "prenumerera på sidan". Då får du ett e-postmeddelande när vi uppdaterar sidan.

Den tidigare uppdelningen av området, Aröd Norra, Aröd Västra och Aröd Södra upphör men sidorna ligger kvar som refrerens för dig som vill titta bakåt och se vad som hänt tidigare. Du når sidorna här nedan fram till årsskiftet 2021-2022 då de tas bort.

Aröd Norra 
Aröd Södra
Aröd Västra

 

Kungälv växer så det knakar

Målet är att öka inflyttningen till kommunen och fortsätta växa. För det krävs ett utbyggt vatten- och avloppssystem med betydligt högre kapacitet än idag och att vi tar sikte på framtiden med våra satsningar på vatten och avlopp

Läs mer om VA-utbyggnaden i kommunen

 

  Sidan uppdaterades: