Arntorp – Rishammar

På den här sidan kan du följa arbetet med att bygga ut VA mellan Arntorp och Rishammar.

Projektering/utredning: - 
Byggtid:
maj 2020 - februari 2021
Status: Pågående entreprenad
Projektör: Sweco
Entreprenör: Agnesbergs Grävtjänst 
Projektledare: Tobias Edner, tobias.edner@kungalv.se

2021-07-12

Omstrukturering av projektsidor

I samband med att vi gör vissa förändringar på Kungälvs kommuns hemsida ändras projektsidornas adress (URL) och kommer inte längre att fungera om du lagt in en VA-projektsida som ett bokmärke eller favorit. Kommande uppdateringar kommer att leda dig till rätt projektsida som vanligt och innebär inte att du måste prenumerera om på sidan du är intresserad av.
 

2021-02-05

Nytt slutdatum för entreprenaden

Arbetet planeras vara färdigt under februari 2021. 

2020-05-05

Entreprenör utsedd för bygget 

Det var Agnesbergs Grävtjänst som vann upphandlingen och alltså får byta ut ledningarna mellan Arntorp och Rishammar. Redan i mitten av maj sätter man igång arbetet. 

2020-03-02

Gammal ledning ska bytas ut

Det är en gammal ledning mellan Arntorp och Rishammar som nu byts ut för att få bättre kapacitet. Sträckan är runt 1100 meter lång och går mestadels utmed Karebyvägen men den kommer också att korsa vägen två gånger. Prenumerera på den här sidan genom att skriva in din e-postadress i  rutan "Prenumerera på sidan". Då får du ett meddelande när vi uppdaterar sidan med mer information om arbetet utmed sträckan. 

 

Kungälv växer så det knakar

Målet är att öka inflyttningen till kommunen och fortsätta växa. För det krävs ett utbyggt vatten- och avloppssystem med betydligt högre kapacitet än idag och att vi tar sikte på framtiden med våra satsningar på vatten och avlopp.

Läs mer om VA-utbyggnaden i kommunen

  Sidan uppdaterades: