Tjuvkil Etapp 2 – Tofteberget

På den här sidan kan du följa utvecklingen av VA-utbyggnaden i Tjuvkil - Tofteberget.

Byggtid: hösten 2022
Status: projektering pågår
Projektör: WSP
Entreprenör: upphandlas efter projekteringen
Projektledare: Stefan Eliasson, stefan.eliasson@kungalv.se

2021-12-15

Projektering pågår just nu och

Vi beräknar ha ett förfrågningsunderlag klart innan semestern 2022. Därefter gör vi upphandlingen. Vi siktar på att komma i gång med bygget under hösten 2022.  

 

2021-07-12

Omstrukturering av hemsida

I samband med att vi gör vissa förändringar på Kungälvs kommuns hemsida ändras projektsidornas adress (URL) och kommer inte längre att fungera om du lagt in en VA-projektsida som ett bokmärke eller favorit. Kommande uppdateringar kommer att leda dig till rätt projektsida som vanligt och innebär inte att du måste prenumerera om på sidan du är intresserad av.

 

Planering

Den här sidan kommer att uppdateras när vi har något nytt att berätta. Exempelvis när en utredning är klar eller när beslut tas som påverkar slutprodukten. Prenumerera på den här sidan genom att skriva in din e-postadress i rutan med rubriken "Prenumerera på sidan".

 

Kungälv växer så det knakar

Målet är att öka inflyttningen till kommunen och fortsätta växa. För det krävs ett utbyggt vatten- och avloppssystem med betydligt högre kapacitet än idag och att vi tar sikte på framtiden med våra satsningar på vatten och avlopp.

Läs mer om VA-utbyggnaden i kommunen

  Sidan uppdaterades: