Administratör till Renhållningsenheten

Arbetsplatsbeskrivning

I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv!

Är du intresserad av att skaffa dig erfarenhet inom offentlig förvaltning genom ett deltidsarbete där du kommer få arbeta med varierande administrativa arbetsuppgifter. Avfallsverksamheten behöver utöka med en eller flera personer som kan jobba extra inom administration och handläggning. Vi ser gärna studenter som sökande då vi har störst behov av extra personal i samband med skollov.

Varje kommun ansvarar för insamling, transport och återvinning eller bortskaffande av kommunalt avfall och slam från avloppsanläggningar som uppkommer i kommunen. I Kungälvs kommun är det Renhållningsenheten som arbetar med avfallsfrågorna på uppdrag av kommunstyrelsen. Enheten ansvarar också för information och råd om avfallshantering.

Arbetsbeskrivning

I din roll som administratör kommer du att arbeta med inkommande ärenden samt uppföljning av ärenden både mot kunder internt och till våra entreprenörer. Mycket av kontakten med kunder och entreprenörer sker genom telefon men en stor del av arbetet kretsar kring enhetens verksamhetssystem (EDP Future). I arbetet ingår också utredningsärenden för avfallsavgifter, entreprenörskontakter, fakturering och utbetalningar. Rollen som administratör är en utåtriktad tjänst med många kontaktytor och med en möjlighet att arbeta för att förbättra avfallshanteringen i Kungälvs kommun, vilket ger ett mångsidigt och spännande arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som går en högskoleutbildning eller KY utbildning med inriktning administration/offentlig förvaltning/ekonomi eller likvärdigt. Vi ser det som meriterande med erfarenhet från kundtjänstarbete och administration.

För att trivas som administratör måste du vara självgående och lösningsorienterad. Du har stort ansvarstagande, är strukturerad och kan självständigt driva ditt arbete. Som person är du utåtriktad, social och tycker om kontakten med andra människor. Du är hjälpsam och positiv med krav på att bemöta våra medborgare såväl korrekt som snabbt. Ett gott bemötande och en hög servicekänsla är en självklarhet för oss. Vår arbetsplats präglas av ett ständigt utvecklingsarbete, därför ser vi att du är motiverad, engagerad och öppen för förändringar.

Då du i ditt arbete dels kommer att ha mycket kontakt med allmänheten är det viktigt att du mycket väl hanterar svenska språket såväl muntligt som skriftligt.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Övrigt
Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kungälvs kommun har upphandlade avtal.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde omgående eller efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: