Legitimerad arbetsterapeut, vikariat på 100%

I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv!

Beskrivning

På Rehabenheten arbetar en härlig grupp arbetsterapeuter och fysioterapeuter tillsammans. Vi arbetar med rehabilitering i ordinärt boende, på vård och omsorgsboenden inklusive funktionshinder, korttidsenhet samt habilitering på basnivå. Enheten finns i Stadshuset, centralt beläget i Kungälv med närhet till busshållplats. Här arbetar vi i en ljus aktivitetsbaserad kontorsmiljö med närhet till övriga kollegor inom hemsjukvården. 

Arbetsuppgifter

Vår härliga kollega kommer att vara borta under en tid och vi söker nu dig som skulle vilja ersätta henne och bli en del av vår trevliga Rehabgrupp under en längre period.

Vill du arbeta med stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter där bedömning, behandling, utprovning och förskrivning av hjälpmedel, delegering samt handledning och utbildning av omvårdnadspersonal ingår? Vill du ingå i ett engagerat team? Är du van vid det kommunala arbetet eller kanske bara vill pröva på? Då har vi rätt tillfälle för dig!

Arbetet är omväxlande, rörligt och självständigt, men kräver samtidigt ett nära samarbete med andra yrkeskategorier både internt och externt. Du möter personer framförallt inom ordinärt-, vård- och omsorgsboende/funktionshinder.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. arbetsterapeut med ett genuint intresse för verksamhetsområdet. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande men inget krav. Du skall ha god datorvana. B-körkort är ett krav.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Intervjuer kommer att ske fortlöpande så tveka inte med att sända in din ansökan!

Övrigt


Ansökan tas endast emot digitalt via kungalv.varbi.com.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kungälvs kommun har upphandlade avtal.

Ansökan

Ansök senast: