Badvärd till Oasen sim och ishall

I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv!

Beskrivning 

Oasen sim och ishall består av en simhall innehållande 25-metersbassäng, en plaskbassäng för de små samt en varm rehab och undervisningsbassäng. Vi har en fullstor ishall där hockey, konståkning och allmänhetens åkning delar på tiderna samt en reception- och cafédel.

Här arbetar sju medarbetare med att skapa service och förutsättningar för föreningsliv och allmänna besökare att utöva sina aktiviteter och intressen. I simhallen bedrivs simskola för  kommunens skolor samt vattenfys i flera olika former. Vi arbetar för att skapa trivsel för våra besökare.

Arbetsuppgifter

Vi söker en badvärd/simlärare som kommer ha grupper i vattenfys/vattengympa. Du kommer även sköta om delar av lokalunderhållet/städning i anläggningen. Som badvärd bemannar du även reception och café när det behövs. I uppdraget ingår det att ta vattenprover samt har vissa uppgifter gällande bassängdriften.

Det viktigaste i rollen som badvärd är att se till att ge våra gäster en bra upplevelse under deras besök i vår bad- och ishall.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är:

  • utbildad livräddare/badvärd enligt SLS eller liknande.
  • utbildad simlärare enligt SLS eller simförbundets simlinje.
  • har erfarenhet av vattenbaserad gruppträning.

Meriterande om du har kassavana samt jobbat i café innan.

Som person är du driven, strukturerad och självgående. För att trivas i rollen ser vi också att du har en god samarbetsförmåga och tycker om att skapa relationer samt ingå i ett team. Självfallet brinner du för service och har ett problemlösande perspektiv. I rollen ingår uppgifter som kräver god datorvana.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. 

Välkommen med din ansökan!

Övrigt


Ansökan tas endast emot digitalt via kungalv.varbi.com
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi använder oss av digitala verktyg och i arbetet kan du komma att behöva använda dig av ditt BankID.
Innan eventuell anställning kräver vi att giltigt identitetskort där medborgarskap framgår samt giltigt arbetstillstånd uppvisas.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kungälvs kommun har upphandlade avtal.

Ansökan

Ansök senast: