Barnskötare till Björkås förskola

Arbetsplatsbeskrivning

I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv!

Barnen i Kungälvs kommuns förskolor får ta del av en lek- och lustfylld utbildning som vilar på demokratiska värden. Vi utmanar barnen och lägger grunden till ett livslångt lärande i en trygg och stimulerande miljö. En förskola där alla har rätt att bli sitt bästa jag.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en Barnskötare som i sitt uppdrag ska stötta upp i barngruppen som resurs.

Förskolan är barnets första steg på sin utbildningsresa, hos oss är det viktigt att man möts av relationsskapande pedagoger som utmanar och inspirerar till ett lustfyllt och livslångt lärande.

I arbetslaget arbetar ni tillsammans med att utveckla verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som sätter barnet i centrum samt ser möjligheter och lösningar. Vi ser gärna att du är utbildad Barnskötare.


Övrigt
Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kungälvs kommun har upphandlade avtal.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde:
Tidsbegränsad till:

Ansökan

Ansök senast: