Vikarie till förskola i Kungälvs kommun

I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv!

Beskrivning

Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie i bemanningen med start i höst!

Detta är ett bra sätt att få prova på att arbeta inom förskolan och få arbetslivserfarenhet samt kunna kombinera arbete med exempelvis studier eller annat arbete.

Du lägger själv in tider (tillgänglighet) när du kan arbeta och det är förskolans behov som styr. Arbetstiden är förlagd på dagtid mellan 06.00-18.00 måndag – fredag. Behov kan uppstå med kort varsel det är därför bra om du har möjlighet att vara öppen för att vikariera där behovet uppstår. 

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår daglig omsorg om barn i åldrarna 1-5 år. Du arbetar exempelvis med utevistelse på gården och du hjälper till vid frukost, lunch och mellanmål.

Hos oss står barnen självklart i fokus och vi har stor tilltro till barns förmågor och kompetens. Du kommer tillsammans med barnen och de andra kollegorna arbeta och följa verksamhet utifrån förskolans styrdokument. Fokus är på barnens lärande och utveckling. Tillsammans med övriga kollegor på förskolan medverkar du till att en positiv, meningsfull och utvecklande miljö skapas för varje barn och för hela barngruppen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som med glädje och kunskap vill vara med och ge barnen en trygg, kreativ, lärorik och positiv tid på förskolan. Du är engagerad och har ett professionellt bemötande mot barn, vårdnadshavare och kollegor. Du har ett reflekterande arbetssätt och lätt för att samarbeta och föra dialog. Du tar egna initiativ och kan arbeta självständigt.

Har du barnskötar- eller förskollärarutbildning eller erfarenhet av arbete med barn är det positivt, men inget krav. Det är viktigt med kommunikation, därför behöver du klara av det svenska språket i tal och skrift. Har du körkort och tillgång till bil är det meriterande.

Eftersom du kan komma att arbeta inom förskola eller skola krävs det att du visar upp ett utdrag från belastningsregistret. Vi rekommenderar att du beställer ett utdrag från belastningsregistret i god tid, eftersom det tar cirka två veckor att få hem det på posten. Du kommer dock enbart att uppvisa belastningsregister om du får ett erbjudande om timanställning.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. 

Urval och intervju sker löpande, så vänta inte med din ansökan!

Övrigt


Ansökan tas endast emot digitalt via kungalv.varbi.com
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kungälvs kommun har upphandlade avtal.

Ansökan

Ansök senast: