Resurs till Hede Förskola

I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv!

Beskrivning

Solberga förskoleenhet ligger en mil norr om Kungälv. Hit har du goda möjligheter att pendla med tåg och expressbussar från både Göteborg och Uddevalla. 

Hede förskola ligger i utkanten av Kode samhälle med ängar, åkrar och en liten skog som närmaste granne. Förskolan har sex avdelningar, alla med barn i åldrarna 1-5 år.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta i en förskolegrupp, som resurs på en avdelning, tidigare erfarenhet inom området är därför meriterande.

Du skall sträva efter ett gott samarbete och relation med både barn och personal för att smälta in fint i gruppen och vara det stöd som behövs. Du har kontakt med föräldrar och för en tillitsfull dialog med dem. Du kommer också att ingå i verksamhetens ordinarie arbete. Samarbete med övriga kollegor i arbetslaget och på förskolan är en självklar del i uppdraget.

Du som söker är social, noggrann och lyhörd samt har lätt att samarbeta. Du är duktig på att möta alla barnen på ett fint sätt och vara en tillgång i barngruppen. Du är nyfiken, ansvarstagande och tycker om att lära. Du har lätt att ta till dig information och nya kunskaper, som du sedan omvandlar, utövar och tar ansvar för i praktiken. Du får en möjlighet att samarbeta med erfarna och utbildade pedagoger.

Förskolan har en bra pedagogisk kvalitet där vi hela tiden arbetar för ständiga förbättringar utifrån barnens behov och intresse. Vi arbetar med tvärgrupper och att skapa goda lek och kreativa lärandemiljöer för alla barn och med Grön Flagg.

Kontakten och samarbetet med andra kollegor och vårdnadshavare är en viktig del i arbetet. Vi arbetar därför aktivt med att bibehålla den goda och positiva arbetsmiljön som redan finns på förskolan. Vi ser dessutom till att ha roligt tillsammans både på och utanför arbetet.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du är utbildad barnskötare och har erfarenhet av att jobba med barn i behov av särskilt stöd. Du har kunskaper om förskolans läroplan och gärna även i TAKK samt tydliggörande pedagogik. Du arbetar bra både självständigt och i lag och har ett professionellt förhållningssätt till barn, vårdnadshavare och kollegor. Som person är du engagerad, positiv, ansvarstagande och tar egna initiativ. Om svårigheter dyker upp så ser du lösningar. Du har ett aktivt förhållningssätt som innebär att ta eget ansvar och egna initiativ.

Arbetet ställer krav på en god samarbetsförmåga och du förväntas bidra med arbetsglädje och kreativitet. Då kontakten och samarbetet med vårdnadshavare är en viktig del i arbetet, förväntas du kunna kommunicera väl i tal och skrift och ha ett gott bemötande.

Du tycker om att utmana barnens och ditt eget tänkande och lärande vilket skapar utveckling och arbetsglädje samt bidrar till att skapa en förskola som är rolig, trygg och utvecklande för alla barn.

Vi ser fram emot din ansökan! Vikariatet kan komma att förlängas om behovet finns kvar även till hösten. Så tveka inte att söka, kanske är det just dig som vi söker efter. 

Övrigt


Ansökan tas endast emot digitalt via kungalv.varbi.com
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kungälvs kommun har upphandlade avtal.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: 100 %
Tillträde:

Ansökan

Ansök senast: