Dagbarnvårdare i familjedaghem Romelanda och Hålta

I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv!

Beskrivning

Som dagbarnvårdare arbetar man i sitt egna hem tillsammans med en barngrupp i åldrarna 1-5 år.

I det området man bor/arbetar tillhör man en grupp där det är fler dagbarnvårdare som arbetar. En dag i veckan arbetar man tillsammans i en närliggande lokal med de dagbarnvårdarna som tillhör den gruppen. Man tillhör också en enhet där det är ca. 40 dagbarnvårdare fördelade i 8 områden beroende på var man bor.

Nu söker vi dagbarnvårdare till Romelanda och Hålta

Arbetsuppgifter

Du arbetar med barn i åldrarna 1-5 år. Du planerar din verksamhet utifrån varje barns behov och de barn du har i din grupp enligt LPFÖ och allmänna råd för Pedagogisk Omsorg. Du planerar, genomför, driver och utvecklar verksamheten med din egen barngrupp och övriga dagbarnvårdare.

Stor satsning görs på natur/teknik, läslyftet, hälsa, nya LPFÖ, digitalisering, barnkonventionen och TAKK (tecken som stöd) kopplat till det systematiska kvalitetsarbetet.

I vår enhet arbetar vi med en hälsofrämjande arbetsplats, där arbetsglädje är en viktig del i det dagliga arbetet och att skapa gott arbetsklimat i gruppen/enheten. Stort fokus är en god hälsa för både personal och barn.

Vi arbetar utifrån allmänna råd för pedagogisk omsorg och Läroplanen för förskola.

Pedagogisk Omsorgs uppgift är att se varje barns behov utifrån den man är och dess förutsättningar. Att ge varje barn i Pedagogisk Omsorg omvårdnad, trygghet, samt att ge goda förutsättningar för ett livslångt lärande och utveckling.

Kvalifikationer

Du ska bo i Romelanda, Hålta eller Ytterby

Du vill vara med och utveckla och driva Pedagogisk Omsorg framåt i positiv anda. Du kan ta egna beslut, kunna arbeta självständigt samt ha lätt för att samarbeta och arbeta i grupp tillsammans med andra dagbarnvårdare.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt


Ansökan tas endast emot digitalt via kungalv.varbi.com
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kungälvs kommun har upphandlade avtal.

Ansökan

Ansök senast: