Drifttekniker VA inriktning Ledningsnät

I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv!

Beskrivning

Kungälvs Kommun befinner sig i en expansiv utveckling gällande både nybyggnation och utbyggnad av VA. VA-Driftenheten är en del av tekniska verksamheten som ingår i Samhälle och Utveckling. Tillsammans planerar, genomför och förvaltar vi områden och anläggningar runt om i kommunen. Vi producerar vårt eget vatten i tre vattenverk och avloppsrening sker dels genom rening i tre lokala verk och våra ledningsnät för dag, spill och vatten.

Nu förstärker vi upp ledningsnät med drifttekniker.

Arbetsuppgifter

Inom VA-Drift kommer du som drifttekniker med inriktning mot ledningsnät ihop med verksamhetsledare utföra allt från läcksökning, vattenmätarhantering, dagvattenhantering, inkopplingar, rondering samt felavhjälpande underhåll och besiktningar.

I arbetet som drifttekniker har du många kontakter både internt och externt, därför ska du ha lätt för att samarbeta och vara serviceinriktad. Du ska ha ett professionellt bemötande mot våra VA-abonnenter.

Tjänsten präglas av ansvarstagande, utveckling, engagemang, pålitlighet, samarbete och problemlösning. Du kommer ingå i en ledningsnätsgrupp som ansvarar för distribution av dricksvatten inom Kungälv Kommun. Tjänsten innebär att du kommer att ingå i enhetens beredskap.

Kvalifikationer

Vi vill att du har driftteknikerutbildning eller likvärdig utbildning genom erfarenhet av kommunal VA-verksamhet, eller arbetslivserfarenhet inom VA som prövas likvärdigt. Vi vill även att du har erfarenhet av ledningsnät och dagvatten. Du bör ha god datorvana, vara strukturerad, flexibel, teknisk intresserad samt engagerad för din uppgift. Du bör även ha minst 5 års erfarenhet inom VA-branschen, drift och underhåll, inriktning ledningsnät/rörnät.

Om du har vana av att arbeta i kartsystem för ledningsnät, underhållsprogram för anläggningar, styrsystem för övervakning samt diplomkurs inom rörnät och läcksökning är det meriterande

Välkommen med din ansökan!

Övrigt


Ansökan tas endast emot digitalt via kungalv.varbi.com
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kungälvs kommun har upphandlade avtal.

Ansökan

Ansök senast: