Vill du jobba som timvikarie i hemtjänsten?

I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv!

Beskrivning

Vi söker nu personer som vill göra skillnad och en betydelsefull insats hos våra brukare i hemtjänsten, är det du?

Det är meriterande om du arbetat inom området tidigare, men inget krav. Däremot behöver du en vilja att göra skillnad och skapa livskvalitet för andra människor. Att arbeta som vikarie innebär att du arbetar som timavlönad och hoppar in vid behov när någon är frånvarande i verksamheten.

Vi är inne i en spännande omorganisation med fokus på ombudsroller, fortbildning enligt Äldreomsorgslyftet och välfärdsteknik. Vårt mål är att skapa moderna och värdeskapande hemtjänstcentraler för att möta de utmaningar vi står inför.

Verksamheten ska utgöra ett stöd för ett meningsfullt liv där brukarna ska kunna leva under trygga förhållanden, byggt på respekt för självbestämmande och integritet.

Vad innebär det att jobba som vikarie?

I kommunen finns åtta hemtjänstgrupper som utgår från olika geografiska platser i Kungälvs kommun och just nu söker vi timvikarier till flera av våra hemtjänstgrupper. Som vikarie är du tillsammans med dina kollegor en av nyckelpersonerna i nätverket kring brukarna. Dina arbetsuppgifter innebär att ge brukarna omsorg och stöd utifrån deras individuella behov. Utöver omvårdnads- och serviceinsatser ingår även dokumentation i Treserva samt delegerade hälso- och sjukvårdsinsatser från sjuksköterska i dina arbetsuppgifter.

Vi förväntar oss att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och utför dem på ett professionellt sätt. I ditt uppdrag ingår också att ha ett gott och serviceinriktat bemötande gentemot brukare, anhöriga, kollegor och andra samarbetspartners. Vi kan erbjuda dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad!

När du fått anställning som vikarie får du en muntlig övergripande information från enhetschef/koordinator samt introduktion på arbetsplatsen tillsammans med ordinarie personal som sätter dig in i arbetsuppgifterna. Antalet introduktionstillfällen kan variera.

Dina arbetstider är viktiga och du lägger själv in tillgänglighet i vårt vikariesystem Time Care Pool. Verksamheten bedrivs alla dagar i veckan, dag och kväll, och vi ser helst att du lägger tillgänglighet minst tre pass/vecka.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta inom hemtjänsten. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från vårdyrket.

För att kunna arbeta i hemtjänsten måste du kunna cykla, B-körkort är meriterande.

Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag så kontaktar vi dig om du går vidare i rekryteringsprocessen. Skulle du inte gå vidare meddelar vi dig via e-post. 

Välkommen med din ansökan!

Övrigt


Ansökan tas endast emot digitalt via kungalv.varbi.com
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi använder oss av digitala verktyg och i arbetet kan du komma att behöva använda dig av ditt BankID.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kungälvs kommun har upphandlade avtal.

Ansökan

Ansök senast: