Timvikarie till Diseröds skola

I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv!

Beskrivning

Diserödsskolan är en F-6 skola med drygt 370 elever. Vi har 6 fritidshem. Skolan ligger i Romelanda strax utanför Kungälv i ett naturskönt område och hit tar du dig smidigt både med bil och buss. Hos oss får du arbeta med mycket engagerade och positiva kollegor.

Vi lägger stor vikt vid att arbeta för en trygg skola med ett gott bemötande där eleverna är i centrum. Vi arbetar löpande för att utveckla vår verksamhet och vårt samarbete mellan kollegor är en viktig faktor i detta arbete. 

Arbetsuppgifter

Som timvikarie hos oss förväntas du kunna vikariera för alla kategorier av frånvarande personal. Det betyder att du båda kan komma att ansvara för lektioner, resurstid dvs stöd i grupper tillsammans med annan personal, rastvärdskap och fritidsverksamhet. När du vikarierar som lärare får du någon form av planering och stöd av kollegor i årskursen. På fritids följer du de rutiner som finns på respektive avdelning. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är flexibel och trygg i ditt ledarskap. Du behöver ha god förståelse för vad som behöver göras i verksamheten och hur du kan stötta elever. Du behöver ha lätt att anpassa dig till olika arbetsuppgifter och ha en god samarbetsförmåga.

Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt


Ansökan tas endast emot digitalt via kungalv.varbi.com.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kungälvs kommun har upphandlade avtal.

Ansökan

Ansök senast: