Förskollärare till Diseröds förskola

I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv!

Beskrivning

Diseröds förskola söker nu en engagerad förskollärare som vill vara en del av vårt härliga team.  På förskolan har vi fyra avdelningar med barn mellan 1–5 år. Du kommer delta på nätverksträffar och vara en del av ett arbetslag. 
Arbetsgivaren erbjuder arbetskläder och ett friskvårdsbidrag.

Arbetsuppgifter

I din roll som förskollärare är du ansvarig för att planera, leda, utveckla och bedriva utbildning, så att den stimulerar och utmanar barnens utveckling och lärande. Du ska var väl insatt i våra styrdokument och du ansvarar för att undervisningen bedrivs i enlighet med målen i Lpfö -18.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är:

  • Legitimerad förskollärare.
  • Nyfiken, positiv och har god social kompetens.
  • God samarbetsförmåga.
  • Har ett förhållningssätt som genomsyras av läroplanens värdegrunds- och demokratiuppdrag.
  • Har en människosyn där du utgår från det kompetenta barnet och möter barnet där det befinner sig, så att barnet får ett reellt inflytande över arbetssätt och innehåll.
  • Har goda kunskaper i att använda digitala verktyg både i undervisning och dokumentation.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt


Ansökan tas endast emot digitalt via kungalv.varbi.com.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kungälvs kommun har upphandlade avtal.

Ansökan

Ansök senast: