Förskollärare till Kode skola

I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv!

Beskrivning

Kode skola ligger ca 1 mil norr om Kungälv. På Kode skola går 200 elever från förskoleklass till årskurs 2, tre paralleller F-2 och fyra fritidshem. Skolan är en del av Solberga skolenhet där även Tunge skola (så 3-6) ingår. På enheten lägger vi stort fokus på att eleverna ska uppleva trygghet under hela sin skol- och fritidsdag. Vi arbetar tillsammans för att skapa trivsel och studiero, lust att lära och att eleverna ska vara delaktiga och ta ansvar.

Arbetsuppgifter

Du ingår i ett arbetslag där ni tillsammans planerar, genomför och utvärderar undervisningen utifrån gällande styrdokument och verksamhetens mål i förskoleklass och fritidshem. Det ligger i dagsläget ett större fokus i tjänsten på arbetet i förskoleklass i nära samarbete med ansvarig förskollärare. Tillsammans med övriga pedagoger arbetar ni för att gynna elevernas lärande, sociala utveckling och trivsel.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare som gärna har erfarenhet av arbete i förskoleklass.

Du är trygg i din roll, är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Du är lyhörd och har förmåga att väcka lust till lärande. 

Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt


Ansökan tas endast emot digitalt via kungalv.varbi.com
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kungälvs kommun har upphandlade avtal.

Ansökan

Ansök senast: