Lärare i fritidshem/fritidspedagog till Diserödsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv!

Diserödsskolan ligger i Romelanda, strax utanför Kungälv, i ett naturskönt område. Här får du arbetat med mycket engagerade och positiva kollegor. 
Diserödsskolan är en F-6 skola, med drygt 390 elever. Vi har 7 fritidsavdelningar. Fritidsansvarig personal har varje vecka en gemensam mötestid, förutom egen planering och avdelningsplanering.

Vi lägger stor vikt vid att arbeta för en trygg skola och ett gott bemötande. Vi arbetar löpande för att utveckla vår verksamhet och vårt samarbete mellan kollegor är en viktig faktor i detta arbete.  

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta både i skolan och på fritids, men ha huvudansvar för en fritidsavdelning tillsammans med en kollega. Möjlighet till undervisning i tjänsten kan ev. erbjudas om behörighet, önskemål och behov finns.

Som fritidspedagog hör du till ett årskursteam, då du gör en viss tid i samma årskurs under skoldagen. Teamet träffas varje vecka och organiserar sitt arbete utifrån elevernas lärande och utveckling.
En stor tillgång för vår skola är närheten till naturen. Det finns gott om möjlighet att använda närområdet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. lärare i fritidshem/fritidspedagog. Vi vill att du har en god samarbetsförmåga, med erfarenhet av arbete i arbetslag samt är intresserad av att driva pedagogiskt utvecklingsarbete. Vi vill att du i alla situationer tar barnens perspektiv när du planerar och genomför och utvärderar den pedagogiska verksamheten utifrån våra styrdokument. Vi söker dig som är ansvarstagande och drivande och som gärna tar en samordnande roll. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kungälvs kommun har upphandlade avtal.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde enligt överenskommelse under januari 2022.

Ansökan

Ansök senast: