Vikarierande Lärare till årskurs 2 Kareby skola

I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv!

Beskrivning

Kareby skola är en liten skola några kilometer norr om Kungälvs centralort. På skolan går ca 300 elever från förskoleklass upp till klass 6 och här finns också fem fritidshem. Vi är idag 42 engagerade personer som tillsammans arbetar för att eleverna ska trivas och nå kunskapskraven. Kareby skola är en skola som växer och en skola där vi tar ett gemensamt ansvar för vår verksamhet och våra elever.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är legitimerad lärare och vill arbeta som klasslärare och mentor i årskurs 2. Du blir en del i ett årskurslag där ni planerar ihop och fördelar arbetsuppgifterna mellan er. Årskursen består av elever motsvarande två klasstorlekar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare och väl förtrogen med våra styrdokument och formativ bedömning. Du har ett språkutvecklande arbetssätt. Vi sätter stort värde på ditt engagemang och din pedagogiska kompetens.

Som person är du trygg, stabil och kan skapa förtroende hos eleverna. Du är trygg i ditt pedagogiska ledarskap samt har förmåga att ta ledarskapet i klassrummet. Du har höga förväntningar på eleverna, tror på att alla kan lyckas och det är naturligt för dig att arbeta med olika anpassningar i lärmiljön. Du har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar samt är lösningsfokuserad.

Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

Övrigt


Ansökan tas endast emot digitalt via kungalv.varbi.com.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kungälvs kommun har upphandlade avtal.

Ansökan

Ansök senast: