Vikarie till skolorna i Olseröd-Munkegärde

I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv!

Beskrivning

Vi söker dig som vill arbeta som vikarie på skolorna Kullen, Olseröd, Klöverbacken och Munkegärde. Du kommer få arbeta med varierande arbetsuppgifter med pedagogisk inriktning. Vill du vikariera på fritids finns det möjlighet för det. Har du en vilja att undervisa på högstadiet kan vi erbjuda vikariat hos oss. På våra låg- och mellanstadium får du möta våra elever med all din engagemang och lust. 

Vi är fyra grundskolor som söker dig som vill arbeta som vikarie i skola och fritidshem på kortare eller längre tid. Skolorna ligger i området Munkegärde-Olseröd i Kungälv och det är gångavstånd mellan våra olika skolenheter.

Vi erbjuder timanställning som vikarie på våra fyra skolor. Du kan välja att arbeta på:

  • Klöverbacken skola, förskoleklass, åk 1-2 och fritidshem
  • Olseröds skola, åk 3-6.
  • Kullen skola, förskoleklass, åk 1-6 och fritidshem
  • Munkegärde skola, åk 7-9

Kan du tänka dig att arbeta på en, flera eller alla våra skolor är du hjärtligt välkommen med en ansökan!

Arbetsuppgifter

Du arbetar pedagogiskt i alla våra uppdrag. Det kan vara undervisning i låg-, mellan- eller högstadiet. Du kan också arbeta på fritidshemmet på de skolor som har fritids. Du kan också vara stöd mot en eller flera elever.

Kvalifikationer

Pedagogisk utbildning och god erfarenhet av undervisning och ledarskap är en förutsättning för att lyckas i ditt uppdrag. 

Vi vill att du har ett engagemang i barn och ungdomars lärande. Du är trygg och säker i att möta elever. Du måste vara flexibel och kunna möta en varierad skolvardag. Ditt uppdrag kan växla från dag till dag och du behöver tycka om att ha många bollar i luften.

Du har god språklig förmåga och kan kommunicera på ett framgångsrikt sätt med barn och ungdomar.

Varmt välkommen med en ansökan!

Rektorerna Johan Gilberth, Åse Wall och Charlotte Hård af Segerstedt.

Övrigt


Ansökan tas endast emot digitalt via kungalv.varbi.com
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kungälvs kommun har upphandlade avtal.

Ansökan

Ansök senast: