Sandbackaskolan söker lärare F-6

I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv!

Beskrivning

Sandbackaskolan är en grundskola med ca 350 elever inom verksamheterna F-6, fritidshem samt den kommunövergripande verksamheten grundsärskola åk 1-6. Skolan har många tillgångar, en av dem är mångfald om olika språk, kulturer och levnadssätt. Skolan ligger centralt i Kungälv, nära bussförbindelser.

Idag har vi fyra stycken fritidshem, och så finns Klubben för de eleverna som behöver omsorg i åk 4-6. Tillsammans har vi idag 240 barn inskrivna i fritidshem.

Skolans ledord är Kunskap - Trygghet - Trivsel.

Arbetsuppgifter

Det pedagogiska uppdraget

Allt vi gör syftar till att varje elev ska utvecklas positivt och får så mycket kunskaper, insikter och gott självförtroende som det är möjligt. Detta innebär att du och alla andra ska försöka fånga varje tillfälle att utveckla elevernas förmågor och skapa goda relationer för att ge bästa förutsättningarna för lärande. Vi uppmärksammar alltid och åtgärdar direkt kränkningar för att skapa trygghet. Vi vuxna agerar alltid goda förebilder för eleverna i alla situationer

Grundkrav

Vi vill att du ser ditt uppdrag utifrån en helhet och arbetar mot gemensamma mål. Vi vill att du har uppdragsfokus och arbetar självständigt och initiativrikt. När det gäller den egna verksamheten planerar, organiserar, förbereder, genomför och efterarbetar du undervisningen. Du sköter dokumentation av elevernas arbete, progression och måluppfyllelse, gör extra anpassningar, följer upp och utvärderar. Det ingår också att du sköter dokumentation av händelser, närvarorapportering, kränkande behandling och följer upp problematisk frånvaro enligt skolans rutiner. Du lämnar begärda uppgifter i tid så som omdömen i Unikum, betyg och enkäter. Du samarbetar och samplanerar med kollegor, deltar aktivt i gemensamma aktiviteter så som konferenser och studiedagar och håller dig väl informerad om vad som händer på skolan genom t. ex. digitalt personalrum, kalendarium, mail och protokoll från olika möten på bl.a. skolans digitala plattformar så som Unikum och Google Classroom.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är intresserad av att vara med och göra skillnad! Vi arbetar med att alla ska känna sig trygga vilket är en förutsättning för att må bra, umgås och utvecklas. Vi har fokus på ledarskapet, rastaktiviteter och att skapa goda relationer på hela skolan.

Vi söker dig som är utbildad grundskollärare med lärarexamen. Du ska vara intresserad och kunnig i användandet av digitala verktyg. Du ska också ha en god prioriteringsförmåga, god analytisk förmåga och ett relationellt förhållningssätt. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt


Ansökan tas endast emot digitalt via kungalv.varbi.com.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kungälvs kommun har upphandlade avtal.

Ansökan

Ansök senast: