Lärare åk 4-6/grundskollärare åk 1-7 till Marstrands skola

I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv!

Beskrivning

Nu söker vi en ny kollega till vårt lilla, men härliga gäng på Marstrands skola. Vi är en F-6 skola med ett fritidshem. Till hösten har vi äran att ansvara för 73 elevers lärande och utveckling.  

Vår skola ligger i en historisk miljö i direkt närhet till klippor och hav, vilket ger stora möjligheter i det pedagogiska arbetet, både i skola och på fritids. Vi är ett stabilt och engagerat gäng som arbetar tillsammans och där all personal har ett gemensamt ansvar för alla elever.  

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa på Marstrands skola i klass 4-6 som läsår 22/23 är 26 stycken. Tillsammans med dina kollegor i arbetslaget har ni gemensamt ansvar för eleverna. Vi söker dig med bred behörighet, gärna i kombination med SO och NO. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som: 

  • Är väl insatt i skolans styrdokument.
  • I alla situationer tar barnens perspektiv och hävdar läroplanens värdegrund och syn på lärande.
  • Är lyhörd, målinriktad och ansvarstagande.  
  • Trivs med ett nära samarbeta med kollegor, är flexibel och engagerad i ditt arbete och vågar pröva nya vägar.  
  • Har ett inkluderande förhållningssätt och förmåga att bygga goda relationer.
  • Har ett helhetsperspektiv på elevens utveckling. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du som söker är lugn, trygg i dig själv, ser möjligheter samt vågar sätta gränser. Vi vill att du är självgående men att du också trivs med att samarbeta med andra, både kring undervisning, lärande och hälsa men också kring frågor som handlar om skolutveckling. 

Välkommen med din ansökan!

Övrigt


Ansökan tas endast emot digitalt via kungalv.varbi.com.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kungälvs kommun har upphandlade avtal.

Ansökan

Ansök senast: