Lärare i åk 4-6 sv-so till Diserödsskolan

I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv!

Beskrivning

Diserödsskolan ligger i Romelanda, strax utanför Kungälv, i ett naturskönt område. Hit tar du dig  både med bil och buss. Här får du arbeta med mycket engagerade och positiva kollegor. 

Diserödsskolan är en F-6 skola med drygt 390 elever. Vi har 7 fritidshem.   

Vi lägger stor vikt vid att arbeta för en trygg skola och ett gott bemötande med elever i centrum. Vi arbetar löpande för att utveckla vår verksamhet och vårt samarbete mellan kollegor är en viktig faktor i detta arbete.

Arbetsuppgifter

Kommande läsår kommer du att ansvara för undervisning i två klasser i åk 6. Du kommer att ha ansvar för svenska och SO. Du kommer även vara resurs i samma årskurs i andra ämnen. Tillsammans i ett team med två lärarkollegor och två resurspersoner utformar du elevernas undervisning på bästa sätt. Mentorskap ingår i tjänsten. På vår skola förväntar vi oss ett nära och tätt samarbete kollegor emellan och där blir du en viktig del.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i Svenska och SO. Vi vill att du ska vara strukturerad, flexibel och se samarbete som en självklar förutsättning för verksamhetens utveckling. Du förväntas vara väl förtrogen med gällande styrdokument. Ett positivt förhållningssätt är viktigt för oss och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och samarbetsförmåga. Vi har under senare tid fokuserat på att utveckla “Ledarskap i klassrummet” och “Kooperativt lärande”. Erfarenhet av detta är meriterande.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt


Ansökan tas endast emot digitalt via kungalv.varbi.com.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kungälvs kommun har upphandlade avtal.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Tillträde:

Ansökan

Ansök senast: