Olseröds skola söker inspirerande lärare i textilslöjd

Beskrivning

Välkommen till Kungälv! En historisk stad med nära till allt.
Olseröd skola är en del i ett rektorsområde med tre olika grundskolor, vilket skapar stora utvecklingsmöjligheter för dig som anställd. Du blir en betydelsefull kollega i ett starkt arbetslag som gemensamt för utvecklingen och undervisningen framåt. Alla anställda erhåller 1500 kr i friskvårdsbidrag för att inspirera till ett sundare arbetsliv.

På Olseröds skola arbetar vi med årskurser och inte traditionella klasser. Genom att arbeta med dynamiska grupper finns stora möjligheter att utforma undervisning och metoder med elevernas lärande, trygghet och trivsel i fokus. Vi har ett mycket omtyckt och välfungerande arbetssätt med våra utvecklingssamtal som involverar hela skolan.
Vi söker dig som har fokus på att öka likvärdigheten för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar.

Arbetsuppgifter

Som lärare i textilslöjd på Olseröds skola. Har du ett lag av kunniga slöjdlärare att bolla undervisning och samarbeta med. Du har ett tätt samarbete med din ämneskollega i träslöjden där ni tillsammans utvecklar en modern och inspirerande undervisning i ämnet. På skolan undervisar Kullens skolans slöjdlärare och ni har ett gemensamt ansvar för slöjdsalarna och lärmiljön kopplat till slöjden. Du ingår i åk 3-6 arbetslag där du är med och bidrar till skolans utvecklingsarbete och den dagliga verksamheten.
Du är ett viktigt kugghjul i skolans ansvarsgrupp som har fokus på rastaktiviteter och teamarbete både i planerings och implementeringsarbetet. Du är trygg i skolans styrdokument såsom läropan och skollag. Du har ett högt säkerhetstänk och anpassar undervisningsmoment och matrialtillgång efter elevgrupp. Du har fokus på att undervisningen ska anpassas efter elevernas olika behov och förmåga och arbete med ledning och stimulans är något du hanterar väl och ser som självklar.

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare med behörighet i textilslöjd.

Tveka inte med din ansökan intervjuer och urval sker löpande.  

Välkommen med din ansökan!

Övrigt  • Ansökan tas endast emot digitalt via kungalv.varbi.com

  • Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.

  • Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.

  • Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.

  • Provanställning kan komma tillämpas enligt kollektivavtal.

  • Vi använder oss av digitala verktyg och i arbetet kan du komma att behöva använda dig av e-legitimation.

  • Innan eventuell anställning kräver vi att giltigt identitetskort där medborgarskap framgår samt giltigt arbetstillstånd uppvisas.

  • Inom de verksamheter där arbete med barn förekommer kräver arbetsgivaren in utdrag ur belastningsregistret innan tillsättning av tjänsten.

  • Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

  • Kungälvs kommun har upphandlade avtal.

Ansökan

Ansök senast: