Ytterbyskolan söker lärare i Matematik åk 7-9

I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv!

Beskrivning

Ytterbyskolan söker dig med erfarenhet och kompetens i ämnet Matematik inför läsåret 22/23.

Vi är Kungälvs största högstadieskola med 24 klasser där vi arbetar i arbets- och ämneslag för att skapa bästa möjliga förutsättningar för våra elever. Du kommer att ingå i trygga och stabila arbets- och ämneslag med hög behörighet. Du är en viktig del i ett arbetslag där ni tillsammans i kollegiet delar mentorskapet och ansvaret för arbetslagets elever. Skolan har ett komplett elevhälsoteam som syftar till att stödja arbetslagens processer. Med gemensamma kunskaper och erfarenheter vill vi skapa sammanhang, kontinuitet och progression i elevens utveckling och lärande. Hos oss tror vi på att arbeta tillsammans!

Vad gäller matematikämnet har vi inför kommande läsår lagt extra lärarresurs i samtliga årskurser för att tidigt kunna sätta in insatser för de elever som är i behov av särskilt stöd. Det systematiska kvalitetsarbetet och utvecklingen av matematikämnet på skolan kommer att ske i ämneslaget för matematik under ledning av våra två speciallärare i Ma.

Under de kommande läsåren kommer vårt gemensamma fokus riktas mot att utveckla vår tillgängliga lärmiljö och våra extra anpassningar i våra klassrum. Detta parallellt med att skolan genomgår en ombyggnad för att stå ny och fräsch inför läsåret 23/24. Söker du en nystart i en stabil organisation som utvecklas är detta tjänsten för dig!

Arbetsuppgifter

Du undervisar med ledning och stimulans för en tillgänglig lärmiljö i ditt ämne utifrån de reviderade kursplanerna. Du bidrar med kompetens, innovation, systematik och samarbetsvilja i arbetslagets arbete med extra anpassningar, trygghet och studiero samt ämnesövergripande samarbeten. Du agerar som trygg vuxen i din roll som mentor för ett antal elever i en eller flera klasser. Du arbetar formativt med elevernas kunskaper och dokumenterar kontinuerligt i vårt gemensamma verktyg Unikum. 

Kvalifikationer

Vi söker dig med behörighet för undervisning i årskurs 7-9 i ämnet Matematik.

Lärande för dig sker i förtroendefulla relationer och du samverkar professionellt med våra elevers vårdnadshavare. Kunskaper om digitala lärverktyg för elever i behov av stöd ser vi som meriterade.

Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper. Välkommen med din ansökan!

Övrigt


Ansökan tas endast emot digitalt via kungalv.varbi.com.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kungälvs kommun har upphandlade avtal.

Ansökan

Ansök senast: