Driven matematiklärare till Thorildskolan

I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv!

Beskrivning

Hos oss utmanas alla att utveckla sin fulla potential.

Thorildskolans verksamhet präglas av nyfikenhet och lust till lärande. Hos oss står eleverna i centrum, de är själva med och påverkar sin skola och skolgång. Vi har ett demokratiskt förhållningssätt som utgår från elevens förutsättningar. För oss är det viktigt att eleverna blir utmanade i sitt lärande och äger sin kunskapsutveckling. Vi är en skola i framkant och grundar vårt arbete på aktuell forskning.

Tillsammans skapar vi en trygg miljö där allas lika värde utgör grunden i verksamheten. Våra olikheter är en styrka och en tillgång. Elever, vårdnadshavare och skolpersonal samarbetar mot tydliga gemensamma mål för att varje elev ska trivas och utvecklas

Vår vision och verksamhetsidé för Thorildskolan är också vår ambition; att erbjuda eleverna en utbildning som ger dem en så bra grund som möjligt inför framtiden. Lärande är en rolig, utmanande och ständigt pågående process.

En grundpelare i vår verksamhet är våra värdegrundsord:
THORILD = Trygghet, Hänsyn, Omtanke, Respekt, Inflytande, Lyhördhet, Delaktighet.

Thorildskolan är en nyrenoverad 7-9 grund- och grundsärskola som är placerad i centrala Kungälv. Skolan ligger nära Kungälvs resecentrum, ca 20 minuter med buss från Göteborg. På skolan finns ca 480 elever. Varje arbetslag har en egen hemvist med klassrum, grupprum, NO-sal och ett arbetsrum nära eleverna.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är legitimerad lärare i matematik. Du kommer att samarbeta med trevliga och kunniga kollegor i matematik och ett härligt gäng i arbetslaget.  

Arbetsuppgifterna innefattar undervisning i matematik för årskurs 7-9.

Kvalifikationer

Vi söker dig, legitimerad lärare i matematik, som vill vara med och driva och utveckla vår matematikundervisning tillsammans med skolans övriga kompetenta matematiklärare.

Du har ett genuint intresse för matematik och elevers lärande. Du har ett differentierat arbetssätt och ser eleverna som lärresurser med varierat arbetssätt som grund i klassrummet. Som lärare ser du möjligheter och lösningar och har ett positivt förhållningssätt. Du är en person som i alla situationer hävdar läroplanens värdegrund och har goda relationer med dina elever. Du drivs av ett engagemang, har en tydlig struktur och är en tydlig ledare i klassrummet. Du ser digitala verktyg som naturliga hjälpmedel och en självklar del av undervisningen. Du förväntas vara väl förtrogen med gällande styrdokument och öppen för samverkan mellan ämnen.

Vi ser det som en framgångsfaktor att samverka mellan ämnen och strävar efter att eleverna ska träffa så få lärare i sin undervisning som möjligt. Det är meriterande om du även är behörig i NO-ämnen och teknik. 

Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.

Övrigt


Ansökan tas endast emot digitalt via kungalv.varbi.com.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kungälvs kommun har upphandlade avtal.

Ansökan

Ansök senast: