Enhetschef LSS

I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv!

Beskrivning

Vill du bli vår nya kollega? Som enhetschef inom LSS kommer du vara ansvarig för att verkställa beslut inom bostad med särskild service och daglig verksamhet för vuxna. Vi utgår från Stadshuset i centrala Kungälv, som är en aktivitetsbaserad arbetsplats.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är engagerad, lösningsfokuserad och vill ingå i vår kreativa arbetsgrupp. Du kommer att leda, planera och utveckla verksamheten utifrån mål och behov. I rollen som enhetschef ingår verksamhets-, personal- och ekonomiansvar och du arbetar utifrån en helhetssyn i kommunen. Du kommer att ha ett närmare samarbete med en av dina nya kollegor, där ni tar ett större gemensamt ansvar för ett kluster/team. Som stöd för dig och dina kollegor i er ledningsgrupp finns metodutvecklare, rekryterare och bemanningsplanerare. 

Kvalifikationer

Som enhetschef skall du ha högskoleexamen som socionom, eller annan högskoleutbildning med inriktning mot ledarskap. Du skall ha erfarenhet inom LSS samt kunskap kring ekonomi och bemanning. 

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. 

Välkommen med din ansökan!

Övrigt


Ansökan tas endast emot digitalt via kungalv.varbi.com
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kungälvs kommun har upphandlade avtal.

Ansökan

Ansök senast: