Bemanningsplanerare till Socialpsykiatrin

I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv!

Beskrivning

Inom Socialpsykiatrin i Kungälvs kommun finns tre Boenden med Särskildservice, ett Stödboende för personer från 16-21 år samt Boendestöd. Boendestödet består av fyra grupper, Neurogruppen, Psykosgruppen, Funktionshindergruppen och Beroendeteamet.

Som bemanningsplanerare kommer du att ingå i en arbetsgrupp med två verksamhetsledare och en metodutvecklare.

Arbetsuppgifter

I uppdraget som bemanningsplanerare för Socialpsykiatrin kommer du att ansvara för att administrera i vårt schemaläggningssystem Time Care Planering inom våra tre BMSS och Boendestödet. Du kommer även att ansvara för planeringen av brukartiden i TES för Boendestödet. I uppdraget ingår att tillsammans med chef/verksamhetsledare se över bemanningsbehovet och att ansvara för korttidsfrånvaron samt hantera vikariebokningar via Time Care Pool.

Kvalifikationer

Vi söker dig med KY/YH- utbildning inom personal och löneadministration eller motsvarande eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha kunskap om arbetstidsregler och arbetsrätt.

Vi ser det som meriterande om du har ett års erfarenhet av likande arbetsuppgifter samt att du har erfarenhet av att arbeta med Personec, Time Care Planering, Time Care Pool och TES.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt


Ansökan tas endast emot digitalt via kungalv.varbi.com
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kungälvs kommun har upphandlade avtal.

Ansökan

Ansök senast: