Psykiatrisjuksköterska i Hemsjukvården

Arbetsplatsbeskrivning

I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv!

Hemsjukvården i Kungälv ansvarar för sjukvård i ordinärt och särskilt boende.

Arbetsbeskrivning

Vi har turen att kunna utöka vår arbetsgrupp inom området Psykiatri och söker nu dig som skulle vilja bli en av oss. Vill du arbeta med stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter där arbetet är ansvarsfullt, omväxlande, rörligt och självständigt? Då är detta rätt tjänst för dig.

Som psykiatrisjuksköterska inom Hemsjukvården kommer din huvudsakliga uppgift vara att ansvara för hälso- och sjukvårdsinsatser inom ditt ansvarsområde socialpsykiatrin med bl.a. att utförande av medicinska bedömningar och riskbedömningar. I arbetet ingår också stöttning och vägledning av vårdpersonal, patienter och anhöriga.
Tjänsten är förlagd dagtid måndag - fredag. Vi tillämpar flextid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är Leg. Sjuksköterska med specialistutbildning inom psykiatri med ett genuint intresse för verksamhetsområdet. Meriterande är erfarenhet av av psykiatri inom kommunal hälso- och sjukvård.

Vi ser att du flexibel, ansvarsfull, uppskattar att arbeta självständigt men också i team. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Körkort är ett krav.


Övrigt
Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kungälvs kommun har upphandlade avtal.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: