Sökes: Rekryterande sommarvikarie som vill bli en del av vårt goa gäng, intresserad?

I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv!

Beskrivning

Vi söker en engagerad rekryterare som, under en period, vill bli en del av vårt härliga gäng och goa gemenskap. Är du intresserad?

Vi är en del i ett projekt som har i uppdrag att svara för rekryteringsprocessen. Vi är en stödverksamhet till våra Vård- och omsorgsboende, Korttidsenheten, Stöd i ordinärt boende, LSS boende samt Daglig verksamhet. Under våren kommer vi även påbörja samarbete med Måltid, Lokalvård och Förskola.

Är du intresserad av en utmaning där du får vara med och möta framtidens sätt att rekrytera på i en tid av omställning och förändring? Vi söker en person som vill arbeta som sommarvikarie tillsammans med oss med start så snart som möjligt. 

Arbetsuppgifter

Uppdraget är fyllt med intressanta uppdrag och spännande utmaningar med engagerade kollegor. Rollen som rekryterare är mångsidig med många kontaktytor och olika sammanhang.  Ditt främsta ansvar är att avlasta och stötta enhetscheferna med uppgifter som rör rekrytering.

I rollen som rekryterare ansvarar du för att rekryteringsprocessen genomförs enligt plan. Du deltar även löpande i arbetet med att utveckla och effektivisera arbetsmetoder och processer.

Dina huvudsakliga ansvarsområden som rekryterare är att:

 • Ha en nära dialog med verksamheternas chefer
 • Vara ute på olika arenor och rekrytera
 • Planera, annonsera samt göra urval
 • Genomföra telefon, - grupp, - och personliga intervjuer
 • Genomföra och bedöma referenstagning
 • Tillsammans med enhetschef besluta om anställning, lönesättning mm.
 • Lägga upp anställningar
 • Göra kontinuerliga uppföljningar
 • Bevaka att arbetsrättsliga lagar och avtal följs
 • Vid behov ha kontakt med andra myndigheter
 • Hantera LAS
 • Dokumentera och föra statistik
 • Omvärldsbevaka inom området
 • Stötta bemanningsplanerarna i olika frågor relaterade till HR-administration

Arbetstiden är förlagd måndag-fredag.

Kvalifikationer

För att trivas hos oss behöver du vara prestigelös, samarbetsvillig och bekväm med att självständigt driva ditt arbete framåt! Du trivs med utmaningar och kan se saker ur ett helhetsperspektiv, är lösningsfokuserad och strukturerad. Det är av stor vikt att du kan förmedla budskap både muntligt och skriftligt, rollen kräver att du har mycket goda kunskaper i svenska. 

Du har en högskole- eller universitetsexamen med inriktning HR/PA alternativt att du arbetat minst i ett år med volymrekrytering. Du har förståelse för arbetsrätt och LAS. 

Det är meriterande om du har arbetat inom någon av de verksamheter du ska rekrytera till och om du arbetat i rekryteringsverktyget Varbi samt personalsystemen Personec och Winlas.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev där du motiverar varför du söker jobbet och varför vi ska anställa just dig.

Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Övrigt


Ansökan tas endast emot digitalt via kungalv.varbi.com
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kungälvs kommun har upphandlade avtal.

Ansökan

Ansök senast: