Speciallärare F-3 / specialpedagog F-3

I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv!

Beskrivning

Kastellegårdsskolan erbjuder en framåtlutande organisation med mycket glädje och gemenskap. Du som kan arbeta självständigt men också är duktig på att samarbeta och lyssna in dina kollegor kommer att passa fint in i vår organisation. Kastellegårdsskolan har ett stort fokus på kvalitetsarbete, och vi tror att vårt gemensamma arbete är en viktig förutsättning för att göra varandra bra. Vi tror på att en god och tydlig struktur gör det lättare att fokusera på vårt huvuduppdrag, att utveckla elevernas lärande och utveckling. Kastellegårdsskolan lägger stor kraft på att bygga goda relationer i alla led och vi är övertygade om att en god hälsa och lärande går hand i hand. Vi utgår från att elevhälsans arbete och den pedagogiska personalen är skolans nav. Gemensamt vill vi forma morgondagens vuxna genom vårt goda bemötande, vår undervisning och de sammanhang vi erbjuder. Vi erbjuder arbetsglädje, friskvårdsbidrag, kaffe/te och löpande fortbildning.

Arbetsuppgifter

  • Arbeta i arbetslag tillsammans med andra speciallärare och specialpedagoger, där vi samarbetar med frågor som rör F-6.
  • Arbeta med elever både på gruppnivå och individnivå. Enskilt och i klassrummet.
  • Arbeta med att utveckla undervisningen tillsammans med pedagoger och rektorer.
  • Delta i olika mötesforum som främjar elevernas måluppfyllelse och mående.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare och är väl insatt i skolans styrdokument. Du kan se helheten samt har viljan att se varje elev utifrån dess förutsättningar och behov. Du använder dig av ett positivt förhållningssätt, med utgångspunkt att eleverna är vårt gemensamma ansvar. Du kan samarbeta, och väljer att se möjligheter framför problem. Du vet också hur man skapar goda relationer och ett gott arbetsklimat.

Det är meriterande är om du arbetat med elevhälsomöte (EHM). Det är även meriterande om du har kunskaper om tidig läs-, skriv- och matematikinlärning samt arbete i den samlade elevhälsan.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. 

Varmt välkommen med din ansökan. 

Övrigt


Ansökan tas endast emot digitalt via kungalv.varbi.com
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi använder oss av digitala verktyg och i arbetet kan du komma att behöva använda dig av ditt BankID.
Innan eventuell anställning kräver vi att giltigt identitetskort där medborgarskap framgår samt giltigt arbetstillstånd uppvisas.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kungälvs kommun har upphandlade avtal.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: 60%-100%
Tillträde:

Ansökan

Ansök senast: