Speciallärare i en skola under utveckling

I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv!

Beskrivning

Kullens skola omfattar grundskola F-6 och fritidshem. Skolan är belägen tre hållplatser från Kungälvs centrum med lantlig miljö runt knutarna. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen.

Vi söker nu en speciallärare med kompetens inom läs- och skrivinlärning.

Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Då är du välkommen att söka jobb hos oss! Vi arbetar tillsammans för att våra elever ska få de bästa förutsättningarna att möta framtiden och utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer.

Vi söker dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att:

  • Öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande.
  • Skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat.

Arbetsuppgifter

I ditt nya jobb har du alltid eleven i fokus och är en viktig del i elevernas lärande. Du verkar för att alla elever ska få en god utveckling och stöttar pedagogerna i detta arbete. Du kommer att arbeta i klassrummet, i mindre grupp och enskilt med elever från förskoleklass till år 6. Du arbetar även med kartläggningar, pedagogiska utredningar, analys och åtgärder. Arbetet innebär att du tillsammans med övriga kollegor planerar, genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet på arbetsplatsen. Din uppgift är att skapa de bästa möjligheterna för att elever, vårdnadshavare och kollegor ska trivas och känna sig trygga.   

Kvalifikationer

  • Lärarlegitimation med behörighet som speciallärare.
  • Kompetens inom läs- och skrivinlärning.
  • Meriterande med kompetens inom svenska som andraspråk.
  • Väl insatt i skolans läroplan.
  • Gärna erfarenhet av arbete som speciallärare.

Som person är du engagerad och lyhörd, har en positiv inställning samt en god förmåga att inspirera och motivera eleverna till lärande. Du har lätt för att samarbeta och ser värdet i att skapa goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du har förmåga att vara flexibel samtidigt som du kan planera, organisera, prioritera och skapa struktur.

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt


Ansökan tas endast emot digitalt via kungalv.varbi.com.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kungälvs kommun har upphandlade avtal.

Ansökan

Ansök senast: