Vikarie till lokalvården i Kungälvs kommun

I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv!

Beskrivning

Vi söker dig som vill arbeta som vikarie och vara med och stötta upp som lokalvårdare i Kungälvs kommun. Detta är ett bra sätt att få prova på yrket, få arbetslivserfarenhet samt att kunna kombinera arbete med exempelvis studier eller annat arbete. Som vikarie är du timanställd och lägger själv in tider (tillgänglighet) när du kan arbeta. Det är enheternas behov som styr och arbetstiden är förlagd på dagtid mellan 06.00-19.00 måndag – fredag. Behov kan uppstå med kort varsel det är därför bra om du har möjlighet att vara öppen för att vikariera där behovet uppstår.

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår daglig lokalvård men det finns även insatser som behöver göras med längre mellanrum. Du kommer arbeta på förskolor, skolor, äldreboenden och andra kommunala verksamheter inom Kungälvs kommun. Till din hjälp finns redskap, städmaskiner och städmaterial. Arbetet kan ibland innebära tyngre lyft.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är engagerad, ansvarsfull och serviceinriktad. Du ska kunna följa de instruktioner som ordinarie personal har planerat för dagen. Självklart har du ett reflekterande arbetssätt och du har lätt för att samarbeta och samtala med andra.

Antingen så har du en lokalvårdsutbildning eller arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Önskvärt är även att du som söker har dokumenterad erfarenhet av städmaskiner men det är inget krav. Du ska kunna läsa, skriva och samtala på svenska för att kunna dokumentera och förstå städinstruktioner.

Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt


Ansökan tas endast emot digitalt via kungalv.varbi.com
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kungälvs kommun har upphandlade avtal.

Ansökan

Ansök senast: