Stödassistent till Vendergatan

Arbetsplatsbeskrivning

I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv!

Vi söker nu en stödassistent till Vendergatan som är ett LSS boende för vuxna personer med psykiska funktionsvariationer. Arbetsgruppen består av 8 medarbetare som arbetar dag, kväll, helger och sovande jour enligt schema.

Arbetsbeskrivning

Arbetet utgår från ett individuellt och pedagogiskt förhållningssätt med att stötta individen till ett självständigt liv. Du arbetar brukarnära och stödet innefattar allt från omvårdnad till att stötta individen i vardagen, hålla kontakt med myndigheter och nätverk samt stöd till fritidsaktiviteter. Du kommer även utföra hälso- och sjukvårdsinsatser på delegation. Du ansvarar för att genomförandeplaner upprättas tillsammans med brukaren. Tillsammans med arbetsgruppen bidrar du till ständig utveckling av verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning inom psykiatri och har goda kunskaper om den komplexa målgruppen som finns inom socialpsykiatrin.
Du bör ha minst två års erfarenhet av att arbeta inom socialpsykiatrin.
Det är meriterande om du har utbildning inom ESL, MI, och lågaffektivt bemötande och arbetat med dessa.

Det är viktigt att du har god datavana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.
Vi söker en kollega som har god samarbetsförmåga och är duktig på att kommunicera.
Du har god förmåga att härbärgera känslor samt förmåga att driva ett långsiktigt arbete och följa upp ditt arbete med brukarna.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kungälvs kommun har upphandlade avtal.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: