Sommarvikarier till Socialpsykiatrin Boende och Boendestödet

I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv!

Beskrivning

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med människor, som har ett bra bemötande och vill göra skillnad.

Vi söker sommar vikarier/timvikarier som vill arbeta något av våra tre boenden med särskild service LSS/SOL för personer med psykiska funktionsnedsättningar eller på Boendestödet där du stöttar personer i ordinärt boende med psykiskfunktionsnedsättning och/eller beroendeproblematik samt på Stödboendet Gröna Villan som stöttar för ungdomar från 16-21 år.

Arbetsuppgifter

I våra verksamheter stöttar vi brukarna till att de skall leva ett så självständigt liv som möjligt utifrån deras egna förutsättningar. Det innebär att ge insatser och omsorg efter biståndsbeslut, såsom stöd att handla, laga mat, städa, tvätta, sköta kontakter med myndigheter, gode män eller liknande. Arbetet innefattar även stödjande och motiverande samtal. I arbetet ingår det att dokumentera och ge information till arbetsgruppen om händelser av vikt kring brukarna.
På boendena arbetar du dagtid, kvällstid, helg samt sovande jour. På Boendestödet arbetar du dagtid, kväll samt helg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet inom området och som är intresserad av målgruppen. Vi ser gärna att du har gått/går omvårdnadsprogrammet med inriktning mot psykiatri eller funktionshinder alternativt YH-utbildning som är relevant för området.

Som person är du empatisk, duktig på att kommunicera och har förmåga att härbärgera känslor.
Social kompetens och god samarbetsförmåga är viktiga egenskaper i detta arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Körkort är ett krav. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt


Ansökan tas endast emot digitalt via kungalv.varbi.com
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi använder oss av digitala verktyg och i arbetet kan du komma att behöva använda dig av ditt BankID.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kungälvs kommun har upphandlade avtal.

Ansökan

Ansök senast: